Canfali Marina Alta

Mig centenar de comerciants es concentren davant l'Ajuntament de Dénia al crit de "obres si, a l'estiu no"

Medio centenar de comerciantes se concentran ante el Ayuntamiento de Dénia al grito de “obras sí, en verano no”
  06/07/2018

Acusen l'equip de govern d'amagar-se i de no tenir una planificació que evite perjudicis als seus negocis

La primera protesta col·lectiva dels comerciants de la zona centre s'ha desenvolupat a mig gas. Hui divendres al voltant de 50 persones s'han concentrat davant de la façana de l'Ajuntament per mostrar el seu enuig per la realització massiva de les obres i al crit de "obres si, a l'estiu no" i "Ripoll al balcó" van demanar ser escoltats.
Els comerciants van recordar una vegada més la seua indignació per la coincidència de les obres al centre de la ciutat durant els mesos d'estiu, a la vista del brusc descens en les vendes, segons han manifestat els propietaris de diversos establiments. Aquesta ha estat la primera mobilització de l'Associació General del Comerç de Dénia que han catalogat l'assistència com a "positiva per ser la primera crida a la protesta i reivindicació", en paraules del portaveu del col·lectiu, Antonio Llopis.
Els assistents van acudir paraigües en mà, tal com l'organització va demanar a fi de "simbolitzar que hem de protegir-nos per la pluja davant el rosari d'obres que se'ns han caigut a sobre". Els comerciants entenen que la remodelació dels carrers és necessària si bé critiquen l'equip de govern per "la mala planificació" de l'execució dels projectes.

Cercar notícies
Agenda