Canfali Marina Alta

Miquel Pérez Perelló, guitarrista: “La música ens trau de l’endormiscament i el negativisme per dur-nos a la creativitat”

Miquel Pérez Perelló, guitarrista: “La música ens trau de l’endormiscament i el negativisme per dur-nos a la creativitat”
  18/06/2017

 

“No has de fer cas a la societat, que et dirà que és difícil viure com a músic”

 

LLUÍS PONS

 

La de Miquel Pérez Perelló, nascut a Dénia fa 42 anys, és la història d’un músic vocacional que viu d’allò que més li agrada, tocar la guitarra. Tenia clar de ben jove que volia viure de la música, i ho va aconseguir. La seua experiència de la post pubertat, allà en els anys noranta, com a membre del grup musical Carpe Diem que va formar amb els seus amics -i amb el qual es van donar a conèixer per la comarca-, va ser un bon assaig.

            “No has de pensar tant en la productivitat, ni tampoc en fer cas a la societat que et dirà que és difícil viure de la música, perquè en realitat si a tu t’agrada i t’apassiona, i li dediques temps, agarres un nivell per funcionar i que et permet sobreviure”. A partir d’ahi cal buscar un camí que tinga alguna possibilitat comercial. En el cas de Pérez, desprès moltes actuacions arreu del món i també alguna experiència com a docent, finalment ha optat per la fusió de la guitarra clàssica i la literatura, en concret la poesia, com a fórmula d’expressió artística, i també amb algunes pinzellades com a compositor.

Cercar notícies
Agenda