Canfali Marina Alta

Més de 400 escolars participen en el Dia Gran de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu a Dénia

Més de 400 escolars participen en el Dia Gran de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu a Dénia
  12/02/2018

 

Dénia és del 12 al 23 de febrer seu de la 6a Mostra Internacional de Cinema Educatiu MICE. Durant estes dos setmanes es projectaran al saló d’actes del col·legi Llebeig produccions audiovisuals presentades a la MICE tant pels col·legis de Dénia que concorren enguany –Cervantes, Pou de la Muntanya, Raquel Payá i Montgó- com de centres d’altres poblacions. Estes sessions matinals van dirigides a l’alumnat d’Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i cicles formatius de Dénia.

La MICE a Dénia celebra el Dia Gran el 19 de febrer, una jornada lúdica i de convivència organitzada amb la col·laboració de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Dénia que ha sigut presentada hui pel regidor Rafa Carrió i alumnat dels quatre centres deniers que participen en la MICE.

La jornada començarà amb un passacarrer de les escoles de Dénia acompanyat per la música de dolçaina i tabalet que eixirà a les 9.30 hores del col·legi Montgó i passarà pels col·legis Pou de la Muntanya, Raquel Payá i Cervantes per a acabar a les 11 hores en la plaça del Consell. Després de l’esmorzar, els participants es dividiran en grups que aniran alternant la participació en els tallers organitzats en la plaça del Consell amb les projeccions escolars que tindran lloc a l’auditori del Centre Social.

A les 16.30 hores començarà la Gala MICE a Dénia amb la recepció d’assistents al Centre Social, amenitzada per l’alumnat dels instituts de Dénia. De 17 a 19 hores es projectarà el documental-animació El silencio roto, amb l’assistència de la directora, Piluca Baquero. L’audiovisual aborda el tema de l’assetjament escolar. I per a finalitzar esta Gala MICE, de 19 a 20 hores s’ha programat la projecció del curt Un barri de cine, un cole de pel·lícula, de Josep Arbiol, director de la Mostra.

Cercar notícies
Agenda