Canfali Marina Alta

Més de 450 alumnes es donen cita a l'IES Historiador Chabàs per afrontar les Proves d'Accés a la Universitat

Más de 450 alumnos se dan cita en el IES Historiador Chabàs para afrontar las Pruebas de Acceso a la Universidad
  06/06/2018

La directora del centre demana una solució per no congestionar l'institut i que els alumnes no hagen d'anar a Elx

Aquesta setmana està sent molt intensa per als alumnes que han decidit accedir als estudis universitaris en curs vinent. En total 458 alumnes estan acudint a l'IES Historiador Chabàs per realitzar les Proves d'Accés a la Universitat (PAU). De nou, segons ha explicat la directora de l'institut Júlia Gonzálvez el centre ha hagut de tornar a modificar la seua rutina per donar cabuda als alumnes que s'examinen per a les PAU.
Cal recordar que fa tres anys la Conselleria va decidir que els exàmens preuniversitaris s'havien de realitzar en els campus i que en el cas de la comarca els estudiants haurien desplaçar fins a Elx, atès que la Marina Alta depèn de la Universitat Miguel Hernández. Finalment es va decidir que els exàmens es realitzaren a l'IES Historiador Chabàs i des d'aquesta data la direcció del centre ha estat ideant la millor manera de compaginar el seu funcionament habitual amb l'arribada dels 458 estudiants que necessiten les seues aules durant els tres dies que duren les PAU.
La directora de l'institut ha explicat que "se'ns fa molt complicat tenir a aquests més de 450 alumnes i als nostres 650 estudiants, perquè cal modificar tota l'estructura del centre per poder quadrar les agendes i per això demanem una soluvión a la Conselelria".

Cercar notícies
Agenda