Canfali Marina Alta

Una altra concentració per reclamar el tren de via ampla: 5 de maig al carrer La Via

Otra concentración para reclamar el tren de vía ancha: 5 de mayo en el Carrer La Via
  14/04/2017

Un acte a Dénia, amb veïns i organitzacions de la Marina Alta i la Safor, tornarà a reivindicar el tren de via ampla des de Gandia. Serà una concentració al carrer La Via, convocada per al divendres 5 de maig a la tarda. Un dels objectius és que els pressupostos generals de l'Estat incloguen partides reals per iniciar la redacció del projecte.
No serà una mobilització històrica a favor de tren, perquè ja hi va haver dos anteriors que sí que ho van ser, i que no van donar els fruits esperats. La primera reunió preparatòria de l'acte es va celebrar dimarts a la Casa de Cultura, on representants dels partits polítics i associacions de veïns i d'empresaris van obrir un debat sobre com canalitzar les noves accions. Es pretén ara que el Congrés dels Diputats aprovi les esmenes als pressupostos relatives a la connexió ferroviària entre la Safor i la Marina.
El lloc triat per a la concentració, que no manifestació, és el carrer La Via perquè allà es troba l'antiga estació de Carcaixent, on va arribar el tren fins que es va suprimir el 1974.

Cercar notícies
Agenda