• Youseff Athatach i Isabel Ferrer guanyen a la Cursa de Xàbia que obri el Circuit a Peu Marina Alta
  01/03/2017

El Circuit a Peu Marina Alta, en la seua 21 edició, ha començat a rodar aquest diumenge amb la disputa de la primera etapa a Xàbia. Més de 2.000 atletes -quasi 1.500 d’ells en la prova reina- es donaren cita enfront del Palau Municipal d’Esports Miguel Buigues Andrés per participar en les distintes curses, tant per a menuts com per a adults.

La prova reina, de 10 km, va fer el seu recorregut habitual per vora mar en una jornada amb sol, sense vent i amb temperatura agradable.

Els guanyadors en esta cursa foren Youseff Athatach, amb un temps de 33’01”, seguit de José Manuel García Barragán amb un temps de 33’07”, tots dos del Club Atletisme Llebeig de Xàbia. El tercer lloc fou per a Andrés Bella del CAAutomoción Moll, que va cobrir el recorregut amb 33’15”.

En la categoria femenina es va imposar una vegada més Isabel Ferrer, també del CA Llebeig, amb un temps de 37’ 59”, seguida de Cristina Roselló, del Club Multiesport Benitatxell, amb un registre de 39’ 27”. La tercera posició va ser per a Anna Berglind, del CA Baleària Dianium, amb 40’13”.