Canfali Marina Alta

Pego-Dénia, un derbi comarcal amb tres punts vitals en joc

Pego-Dénia, un derbi comarcal con tres puntos vitales en juego
  31/03/2017

Pego i Dénia s'enfronten demà diumenge en un dels derbis comarcals per excel·lència. Els dos equips afronten el partit de màxima rivalitat amb la necessitat de sumar en el seu caseller els tres punts en joc. Els rogets per a seguir estant fora dels llocs de descens. I els groguets perquè aquest pot ser l'últim cartutx per a seguir somiant amb la promoció d'ascens a Tercera Divisió. Per això la victòria és vital per a ambdós. El partit es disputa en el camp del Cervantes de Pego, demà diumenge a les 17.30 hores. 

XÀBIA-PORTUARIS 

El Xàbia s'enfronta en aquesta jornada al Portuaris en un partit en el qual cercarà els tres punts per a seguir somiant amb la promoció d'ascens a Tercera Divisió. La victòria aconseguida la jornada passada davant l'UE Gandia, fa que els Xàbia estiguen a cinc punts d'ella. Per això, si volen seguir somiant no poden baixar els braços i han de seguirsumant de tres en tres.  El partit es disputa avui dissabte en el camp Fort Llopis de Gandia, a les 18 hores. 

CALP-BENIGÀNIM 

           El Calp rep al Benigànim amb la intenció d'assolir la dècima- tercera victòria lliguera. Els calpins afronten aquest partit després de guanyar la jornada passada ni més ni menys que al líder, l'Alcúdia. Per això volen seguir tombant a equips que estan a la part alta de la taula i el Benigànim és el tercer classificat. A més, si guanyen dos equips de la comarca li estaran agraïts, Xàbia i Dénia. El partit es juga en el Municipal de Calp demà diumenge a les 18.15 hores.

Cercar notícies
Agenda