Canfali Marina Alta

Portal de La Marina organitza una jornada de donació de sang

Portal de la Marina organiza una jornada de donación de sangre
  27/03/2018

La sang és vital per al cos, per això és tan important que els bancs tinguen suficients existències de tots els grups sanguinis, així que qualsevol persona amb més de 18 anys i més de 50 quilos pot donar sang. Amb aquesta idea demà dimecres Portal de la Marina, gestionat per Gentalia, organitza una jornada de donació de sang en col·laboració amb el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana. Una jornada intensa en què el centre comercial intentarà batre tots els rècords i aconseguir la majoria quantitat de litres de sang possible.
Des de 10 a les 13 hores i de 16.30 a 20.30 s'habilitarà un espai al Local B31, al costat de la cafeteria de Sucre al centre comercial. Tots aquells que s'acosten a donar rebran un refrigeri per recuperar després de cada transfusió.
"Considerem molt important donar suport al Banc de Sang, al cap i a la fi, això és una acció que repercutirà en el benestar de tots nosaltres- afirma Carlos Fita, direcció del centre- Volem que done tot aquell que puguen i vulguen, sempre és necessari , encara que pensem que no ".

Cercar notícies
Agenda