Preferent: El Dénia goleja al Monte Sion i el Jávea empata amb el líder

01/11/2018

Dénia i Jávea han jugat este matí els partits ajornats de la huitena jornada i els dos han sumat punts. Els deniers han golejat al Monte Sion 5-1 i els xabiencs han empatat a zero davant el líder Castellonense.
El Dénia ha guanyat un partit en el que després d'anar-se'n al descans amb un còmode avantatge (2-0) ha patit durant deu minuts després de marcar el Monte Sion el 2-1. Però s'ha refet i ha aconseguit marcar després quatre gols més i han sumat la seua segona victòria consecutiva. Un triomf important de cara al derbi de diumenge davant el Pego.
El Jávea manté la imbatibilitat després d'enfrontar-se al líder Castellonense. Els xabiencs han plantat cara al seu rival i li ha faltat punteria en les ocasions que ha tingut. Al final el marcador no s'ha mogut i l’encontre ha acabat amb el resultat amb el qual ha començat.