Preferent: Dénia i Calpe guanyen en una jornada en què el Jávea perd

Preferente: Dénia y Calpe ganan en una jornada en la que el Jávea pierde
  11/12/2017

Dénia i Calpe van guanyar els seus partits davant R. Algemesí i Tháder, respectivament, en una jornada en què el Jávea va perdre davant el Tavernes. Deniers i calpins ascendeixen posicions en la taula en sumar els tres punts. Els groguets són quarts i estan a tres punts de la promoció d'ascens. Els verd-i- blancs ja són vuitens i segueixen ampliant el seu avantatge amb els equips que lluiten per la permanència. Els matalassers amb aquesta derrota baixen al cinquè lloc i estan a quatre punts de la promoció.
El Dénia li va fer una maneta al R. Algemesí (5-0) en un partit que va resoldre a la mitja hora de joc amb tres gols. Els groguets no van tenir rival i des del principi es van mostrar molt superiors. La primera part va finalitzar amb 4-0. A la segona meitat els deniers només van marcar un gol encara que van disposar de clares ocasions per ampliar l'avantatge però el porter d'Algemesí va realitzar diverses parades de gran mèrit. El Jávea va punxar a Tavernes (0-2) i perd un lloc a la taula i ara està a quatre punts de la promoció. Els matalassers van fer tot el possible per portar-se el partit però es van topar amb un porter que ho va parar tot.
El Calpe continua amb la seua bona ratxa i ja són set les jornades que segueix sumant punts. Diumenge es va imposar al Tháder en un partit igualat que es va resoldre per la mínima amb un gol de Connor.