Preferent: El Dénia és l'únic equip de la comarca que guanya i es consolida a la segona posició

Preferente: El Dénia es el único equipo de la comarca que gana y se consolida en la segunda posición
  05/02/2018

El Dénia va ser l'únic equip de la Marina Alta que milita a Preferent que va aconseguir el triomf en la jornada XXI. Els deniers es van imposar al Portuarios per 0-3. El Jávea i Calpe van perdre a casa, els xabiencs amb el UE Gandia (1-3) i els calpins amb el Jove Espanyol (0-2).
El Dénia es va imposar al Portuarios amb tres gols de Cristian Panucci. Els groguets es consoliden en el segon lloc a la taula i li retallen punts al líder Atzeneta que va perdre amb el Castellonense (0-1). El Dénia va ser superior al Portuarios i aviat va encarrilar el partit amb el primer de Cristian Panucci. El davanter groguets va anotar dos gols més, el segon en el minut 55 que li va donar el cop de gràcia al seu rival i el tercer en el 75, que va deixar liquidat el xoc.
El Jávea no va poder amb el UE Gandia tot i avançar-se al marcador al minut 22 amb un gol de Del Castillo. Cinc minuts més tard els de Gandia van igualar. El Jávea ho va intentar però a la recta final de la trobada els visitants van marcar dos gols més, deixant el resultat final en el 1-3.
El Calpe va perdre davant el Jove Espanyol en un enfrontament que en el que els visitants van marcar gols psicològics. El primer al límit del descans i el segon a quatre minuts del final de la trobada. Els calpins ho van intentar però no van trobar el camí del gol.