Preferent: El Dénia falla a casa en una jornada en què Jávea i Calpe també empaten a un

Preferente: El Dénia falla en casa en una jornada en la que Jávea y Calpe también empatan a uno
  06/11/2017

El Dénia va fallar a casa davant el Contestano i se li van escapar dos punts importants que l'han deixat, hui per hui, fora de la promoció d'ascens a Tercera Divisió. Els groguets van empatar a un davant un rival que va tenir més futbol, ​​més fe i més ganes, i que al final va obtenir la seva recompensa. Jávea i Calpe també van fer taules davant Benidorm i Benferri ia més amb el mateix resultat, 1-1.
El Dénia ho va tenir tot a favor per sumar la seua quarta victòria casera però no va saber aprofitar-ho. Els deniers es van avançar al marcador al minut 23 davant un Contestano que sempre va mirar cap endavant a la recerca del gol. Després del descans els groguets van anar a menys i els visitants a més, aconseguint al minut 81 l'empat a un, que fet i fet seria el definitiu. Les taules fan que el Dénia perda la segona plaça i ara siga quart.
El Jávea no va poder sumar la seua cinquena victòria consecutiva, encara que va sumar un valuós punt davant el Benidorm. Els xabiencs en dos minuts van aconseguir empatar un partit que va estar equilibrat en el primer temps. Després del pas per vestuaris el Jávea va poder emportar-se els tres punts perquè va tenir les millors ocasions. El Jávea amb aquest empat baixa del quart al setè lloc.
El Calpe va recollir el seu segon empat consecutiu davant el Benferri. Els calpins van sumar un punt en un partit en el seu porter, Alexander, va ser el millor i va evitar amb les seues intervencions que els locals sumessin els tres punts. El Calpe segueix ocupant la catorzena posició.