30/10/2017
Ocasió perduda

ALGINET B: Rober, Salva, Ramón, Alex (Carlo), Boti (Montero), Esteve, Boluda (Lubo), Adri, Rubén, Jesús i Ximo.

ORBA: Noguera, Dani (Noé), Víctor Bou, Genis (Cambiaso), Guillem (Nando), Pastor, Romera, Josep Pastor, Batiste i Torrens.

ÀRBITRE: David Hontoria. Pels locals ha amonestat Adri, el delegat Gerson i Montero, i Salva que ha vist la roja per doble amonestació. Per l’Orba ha vist groga Batiste i roja per doble amonestació Víctor Bou.GOLS:

0-1. Guillem.

1-1. Esteve.

1-2. Genís.

2-2. Boluda

L’Orba va fer mèrits per endur-se els tres punts però li va faltar fortuna a la part de dalt i més concentració a l’avantguarda. Els de Gorreta semblava encarrilaven el partit amb el gol als 10 minuts i encara van tenir una ocasió per fer el 0-2 en els peus de Torrens. En una acció desafortunada aplega l’empat però l’Orba ho intenta i torna a avançar-se d’inmediat, encara que abans d’aplegar al descans de nou una errada defensiva provoca l’empat a dos. A la segona part, de nou els orbers ixen a pel partit i creen moltes ocasions -fins a tres balons al pal-, encara que hi va haver un moment crític en el que els de casa hagueren pogut marcar també. Per l’Orba van destacar Batiste i Josep Pastor.