07/01/2018
El millor Orba li lleva el títol de invicte al líder

ORBA: Raul, Javi Mora (Carlitos, 59’), Víctor Bou, Dani (Palomino, 40’), Rata, Pastor, Romera, Guillem, Josep Pastor (Cambiaso, 72’), Torrens i Álvaro (Genís, 82’).

RAFELCOFER: Tito, Josep, Andreu, Dorin, Rubén, Tato, Koki, Pons, Pache (Óscar, 59’), Joan (Alex, 59’) i Ferran.

ÀRBITRE: Eric Baena. Ha amonestat als jugadors locals Pastor, Raúl, Álvaro i Sergio, i als visitants Josep, Tato, Koki i Ferrán. També ha expulsat al segon entrenador del Rafelcofer, Carlos Ortolá, i al jugador Óscar, amb roja directa.

GOLS:

1-0. Minut 46. Torrens.

2-0. Minut 51. Torrens.

2-1. Minut 78. Tato.

3-1. Minut 92. Carlitos.

L’Orba ha recuperat la seua millor versió per aconseguir un gran i merescut triomf davant el líder Rafelcofer, que s’ha deixat la imbatibilitat a La Marjal -on aplegava amb un registre de 22 partits oficials sense perdre-. La primera part no hi hagut un clar dominador i tots dos equips han buscat el joc directe i ha tirat de força per intentar fer-se amb el control del baló en el rebuix. Pel que fa a les ocasions, els de casa avisaven amb un primer remat d’Àlvaro dins l’àrea i desprès també ho han intentant en algunes accions a baló parat. Per la seua part, el Rafelcofer ha tingut la més clara del partit al minut 39 amb un mà a mà del davanter Rubén que ha salvat Raúl.

De prendre un rumb el partit ha prendre’n un altre només començar la segona part, en la treta d’una falta que el multiusos Torrens -que ha començat el partit d’ariet i ha acabat de lateral- ha rematat des de terra a gol. Uns minuts desprès de nou Torrens s’ha anticipat en una mala eixida del porter visitant i posa el segon. El Rafelcofer ha despertat i ha avançat línies fins que ha aconseguit retallar el capità també en un gran remat d’una acció a baló parat. Amb el líder bolcat els espais eren per l’Orba, que ha aprofitat un bon contraatac per posar el 3-1 en el descompte. Per l’equip de Gorreta han jugat tots a un gran nivell, principalment els centrals que han treballat de valent, però cal destacar també el paper del golejador Torrens, el bregaor Rata i l’esperit d’Àlvaro. Carlitos han debutat amb bon peu per l’Orba.