Primera Regional: Pego i Orba s’apropen a l’ascens amb victòria, el Gorgos empata i el Pedreguer cau

Primera Regional: Pego y Orba se acercan al ascenso con victoria, el Gorgos empata y el Pedreguer cae
  17/04/2023

El grup sisè de la Primera Regional manté el focus d’interès a la part de dalt, on dos equips de la Marina Alta, el Pego i Orba, han fet un pas endavant en el seu objectiu d’aconseguir l’ascens de categoria. El Pego, segon, ha guanyat en casa davant el Portuarios -cinquè- en un gran partit i amb un marcador ajustat de 2-1, amb gols de Cambronero i Molines, aquest últim en el temps afegit. Un triomf que situa als rogets a només un pas de garantir-se una de les dues places que queden disponibles per a l’ascens, ja que la primera és propietat del Benigànim, que s’ha proclamat en aquesta jornada campió de la lliga.

L’Orba és l’altre equip amb també moltes opcions d’ascens, ja que és tercer amb un marge de sis punts sobre el quart. La diada festiva que va organitzar diumenge el club taronja va eixir rodona, amb un rotund 4-0 del primer equip davant el Rafelcofer. El primer gol, de Guillem Cots, no va aplegar fins el minut 44, i a la segona part sentenciaren José Ripoll, Diego i Brayan.

El Gorgos va obtenir un punt del camp de Simat (1-1) amb gol d’Axel Ferrando en el minut 53. Mentrestant el Pedreguer segueix de cap a caiguda amb una nova derrota a casa, en aquesta ocasió per 0-2 davant l’Oliva, tot i que va jugar amb superioritat numérica des de la mitja hora de partit.