12/11/2017
Tocava remuntar

PEGO: Adrián, Robles (Morató), Cabe, Giménez, Fran, Frede, Bertó, Guede (Borja), Rico (Michel), Sergio (Alberto Morera) i Oller.

MUTXAMEL: Fran, Bernar (Edgar), Iker, Carva, Javi, Cristian (Dani Cerdá), Cascales (Rubén), Horte (Rodrigo), Pablo, Jesús i Manu.

ÀRBITRE: Ricardo Arruda. Ha amonestat els locals Guede, Fran, Giménez, Borja i Adrián, i el delegat Marcelo. Pel Mutxamel han vist groga Bernar, Horte, Romera, Edgar, Javi i Pablo, a més de l’entrenador Fran Mañas.

GOLS:

0-1. Minut 1. Horte.

1-1. Minut 30. Giménez.

2-1. Minut 75. Fran.

3-1. Minut 88. Borja, de penalti.

El guió habitual dels partits del Pego, de dominar joc i marcador, s’ha capgirat davant el gol primerenc -encara no s’havia acomplit ni el primer minut de joc- que ha avançat el Mutxamel. Tocava, per tant, posar per primera vegada el mode remutada. I la resposta ha estat contundent. Potser en la primera meitat els rogets han fet el millor joc de tota la temporada, dominant totes les variants: el pas, el trot i el galop. És a dir, superiors en el joc combinatiu, controlant els canvis de ritme i els canvis d’orientació, o en el recurs del joc directe. Tot això davant un rival dels que es pot qualificar de directe en la lluita per estar dalt. A més hui tocava marcar els defenses. Ho han fet Giménez, que ha empatat abans del descans, i Fran, en la segona meitat per posar el 2-1. La sentència ha estat a càrrec de Borja, de penalti. I tres punts més que posen de relleu la manifesta superioritat del líder fins ara intractable. Pel conjunt de Lauro han destacat Frede, Fran i Oller.