Canfali Marina Alta

La conductora que va matar als dos ciclistes de Xàbia ingressa en presó

La conductora que mató a los dos ciclistas de Xàbia ingresa en prisión
  08/05/2017

El jutge de Gandia li ha imputat dos delictes d'homicidi imprudent. tres delicites de lesions per imprudència greu i un contra la seguretat vial

El jutjat d'Instrucció núm. 2 de Gandia ha ordenat prisió provisional comunicada i sense fiança per a M.F., la dona que va arrollar amb el seu cotxe a un pelotó de ciclistes de Xàbia i va provocar la mort de dos d'ells i ferides de diversa consideració a altres tres. La tragèdia va ocorrer este diumenge al voltant de les 8.30 hores. Els morts són Eduardo Monfort Gassent (fill de l'ex alcalde del mateix nom) i Luis Albertp Contreras, de 28 y 50 años respectivamente.

El jutge imputa a la conductora, tiene 28 años y veïna de Gandia, dos delictes d'homicidi imprudent, tres delictes de lesions per imprudència greu i un delicte contra la seguretat vial.

Els fets es van produir en la carretera nacional 331 a l'altura del terme municipi d'Oliva, en una recta situada entre El MOlinell i la zona on es troba Casa Clara. La dona va embestir amb elseu cotxe a un pelotó de sis cilistes del Club d'Atletisme Llebeig, que anaven pel carril contrari en direcció a Oliva. Sols un d'ells, Jaime Escortell, president del club, va resultar il.lès si bé el cotxe li va passar pel seu costat i es va salvar pels pels.

L'acusada ja havia tingut un incident de trànsit que va acabar amb la retirada del seu carnet de conduir en 2013  per circular amb un vehicle sota els efectes de l'alcohol. En l'atropellament dels ciclistes va donar positiu en el test d'alcoholemia i drogues.

Els ferits es recuperen en l'Hospital de Dénia i en altres centres de la COmunitat  Valeniana. Es tracta de José Antonio Albi, Scott Gordon i Alberto Contreras, fill d'uns dels morts en l'accident.

Esta vesprada, a les 19 hores, es celebrarà la misa funeral per Eduardo Monfort, en l'esglèsia de Sant Bertomeu, mentre que demà serà la de Luis Alberto Contreras, a les 11 h., al Tanatori.

Mentre, el poble de Xàbia, i en especial els familiars i companys del club dels ciclistes morts, tracten de recuperar-se en estes hores tan difícils. L'Ajuntament de Xàbia, que va realitzar el diumenge per la vesprada un plenari, hores després del terrible succñes, va decretar tres dies de dol.

Cercar notícies
Agenda