Promoció Ascens a Tercera Divisió: El Dénia perd amb el Vilamarxant i se li complica l'eliminatòria

• Promoción Ascenso a Tercera División: El Dénia pierde con el Vilamarxant i se le complica la eliminatoria
  27/05/2018

El Dénia ha perdut amb el Vilamarxant (0-2) el partit d'anada de la primera eliminatòria de la promoció d'Ascens a Tercera Divisió i es complica la seua continuïtat. Ara necessita com a mínim dos gols en el partit de tornada per igualar l'eliminatòria i forçar la pròrroga. Els visitants van marcar per mediació de De la Cal en el minut 69 i Jordi al 89.

Gran ambient a les grades, el Diego Mena presentava la millor entrada de tota la temporada per veure aquesta trobada.
El partit va començar amb un gran sobresalt per a tots quan en jugada fortuïta al local Jordi Aparisi i el visitant Alberto quedaven commocionats, sobretot el denier, sent tots dos van traslladats a San Carlos. Era el minut 4 i el partit va estar aturat 9 minuts a l'espera que arribés l'ambulància per poder treure del camp a Jordi Aparisi. Després de reprendre el partit el joc va estar equilibrat. Sense gols es va arribar al descans. A la segona part el Vilamarxant va estar millor davant un Dénia que va posar molta voluntat. Els visitants van aconseguir avançar-se al marcador i el Dénia va anar a per l'empat però sense crear perill. A falta d'un minut per al final el visitant Jordi va posar la punta a l'anotar el 0-2 definitiu.