Canfali Marina Alta

Rafa Cheli pren el relleu com a president de la Federació de Moros i Cristians de Dénia

Rafa Cheli toma el relevo como presidente de la Federació de Moros i Cristians de Dénia
  04/10/2017

 

La Federació de Moros i Cristians (FEMMIC) té nou president: Rafa Cheli Collado, de la filà Abencerrajes, que va ser elegit el dimarts per unanimitat. Cheli va ser l'únic fester que va presentar al càrrec i va rebre el suport de totes les filaes. Substitueix a Miguel Ángel Fullana, que va presentar la seua dimissió a final d'agost després de dos anys en el càrrec, tot i que s'ha integrat en el nou equip com a vicepresident tercer.

Després de ser triat i donar les gràcies pel suport unànime, Rafa Cheli va explicar que forma part de la festa des que tenia 2 anys, quan va eixir a desfilar de la mà del seu pare. Va ser capità moro amb la seua filà, Abencerrajes, el 2013.

Cheli va ressaltar que té una junta directiva "molt potent" per portar a terme molts projectes, com donar-li un major ús a la nau festera per a la presentació de llibres i altres actes, i "tenir molt en compte a tots els festers, als ciutadans i al poble, per millorar i adaptar la festa als temps que corren ".

La directiva es completa amb els següents festers: vicepresident primer, Pau Pont (Marins Corsaris); vicepresident segon, Joan Sapena (Abencerrajes); vicepresident tercer, Miguel Ángel Fullana (Hospitalaris); secretària, Oti Rodó (Almogavers) ,; tresorer, Julio Quintana (amiries); vocals, Pedro Soler (Creuats), José Jesús Crespo (Creuats), Toni Martínez (Marins Corsaris), José Alberto Torregrosa (Deniers), Josep Sales (amiríes), Diana Oltra (Amazigh), Kiko Vaig sentir (Templaris) i Enri Ricart ( Alkamar) .Com assessors han estat elegits Paloma Grua, Àngel Vives, José Domingo Argudo, Luis Villó, Vicente Simó i Antonio González.

 

Cercar notícies
Agenda