Raquel López porta el "Panou" i la "mona" al cim del pa

Raquel López lleva el “panou” y la “mona” a la cumbre del pan
  14/06/2018

Les receptes dels dos dolços de Pasqua s'incorporen al patrimoni mundial catalogat

El "Panou" i la "mona de Pasqua" han estat les aportacions de la ciutat de Dénia a la trobada Days of Bread (Dies de Pa) celebrat a Cracòvia (Polònia) com a activitat prèvia a l'assemblea general de la Xarxa de Ciutats Creatives de la UNESCO. Sis ciutats de la Gastronomia han participat activament en la trobada del pa. Dénia ha estat representada per la fornera i pastissera Raquel López Van Beek.
Durant la celebració de Days of Bread es va presentar una publicació, editada per l'Institut per a la Preservació del Patrimoni Mundial, en la qual es recullen receptes tradicionals de varietats de pans -dulces i salados-, procedents de diferents cultures i territoris del món. Dénia està representada amb les receptes del "Panou" i la "mona", dues elaboracions tradicionals i populars lligades a la celebració de la Pasqua.

<<< Tornar a la portada