Canfali Marina Alta

Raspall: Xàbia B i Dénia es juguen el títol de la Lliga Comarcal el divendres a El Rovellet

  • Raspall: Xàbia B i Dénia es juguen el títol de la Lliga Comarcal el divendres a El Rovellet
  • Raspall: Xàbia B i Dénia es juguen el títol de la Lliga Comarcal el divendres a El Rovellet
  04/04/2017

 

Xàbia B i Dénia són els dos finalistes de primera Lliga Comarcal de Raspall i es jugaran el títol el proper divendres a El Rovellet. Els dos equips han arribat a la final després d’eliminar en semifinals a Xàbia A i El verger A, respectivament. Els duel xabienc es va resoldre de la mateixa forma que en la primera semifinal amb triomf de Xàbia B, que en esta ocasió va guanyar amb més diferència (25-15). En l’altra semifinal, El Verger A havia pres avantatge en guanyar la primera partida de semifinals, però en la segona, els deniers no van donar cap opció als vergerins que van pedrer de forma clara (5-40).

        En un principi la final no anava a disputar-se divendres però en una reunió dels clubs participants es va decidir que es jugara el dia 7 per la vesprada. La partida per a dilucidar el tercer lloc, que enfrontarà a El Verger A-Xàbia A, es jugarà a les 19 hores, i a continuació es jugarà la gran final. Després hi haurà un sopar de germanor.

        El trinquet de Pedreguer va ser escenari de la partida de tornada de la semifinals entre els dos equips de Xàbia. Xàbia B va vèncer a Xàbia A en un partida molt disputada i que es va resoldre per 25-15. Menys dificultats va tindre Dénia per a pegar-li la volta a l’altra semifinal ja que va vèncer clarament a El Verger A per 5-40, en una partida on es van vorer molts bons quinzes.

Cercar notícies
Agenda