Canfali Marina Alta

Rodrigo Rodríguez i Alfredo Sanz guanyen el premi de fotografia Tema Dénia

  • Rodrigo Rodríguez y Alfredo Sanz ganan el premio de fotografía Tema Dénia
  • Rodrigo Rodríguez y Alfredo Sanz ganan el premio de fotografía Tema Dénia
  11/04/2017

Rodrigo Rodríguez Ferrándiz, amb la fotografia Líneas, ha obtingut el primer premi en la categoria de fotografia turística del XXI Concurs de fotografia Tema Dénia que convoca la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Dénia. Alfredo Sanz Moncho, amb la imatge en blanc i negre Cormorans ha sigut el guanyador en la modalitat de fotografia artística. Tots dos primers premis estan dotats amb 600 euros.

El segon premi a la millor fotografia turística ha sigut para Ghost, de Pilar García Benau, resident a València, i en la categoria d'artística se li ha atorgat a Francisco Fayos Ferrer, de Colmenar Viejo (Madrid), pel seu treball Otoño en la calle Campos. Els autors rebran els 300 euros amb què estan dotats els premis.

El jurat, integrat pel regidor de Cultura, Rafa Carrió, el fotògraf Miguel David Monzó i la tècnica del departament de Turisme Eva Asperilla, també felicita i reconeix el treball dels dos finalistes d'ambdues categories, que són, en la categoria turística, Andrés Fornés Llodrà, amb la fotografia Tot a punt i Bartolomé Ferrer Armell, autor de Barrio marinero; i en la categoria artística, Alfredo Sanz Moncho, per la fotografia El Pegolí i Bartolomé Ferrer Armell per Tranquilidad en la noche.

Cercar notícies
Agenda