Canfali Marina Alta

Óscar Antón és el nou secretari general del PP de Xàbia que afronta un nou intent per reunificar el centre-dreta

  • Óscar Antón es el nuevo secretario general del PP de Xàbia que afronta un nuevo intento por reunificar el centro-derecha
  • Óscar Antón es el nuevo secretario general del PP de Xàbia que afronta un nuevo intento por reunificar el centro-derecha
  21/12/2017

El PP ha desvetllat un secret a veus en la seva trobada amb els afiliats i simpatitzants que ha tingut lloc aquest dijous amb motiu del Nadal: Óscar Antón és el flamant secretari general del nou comitè local. El regidor que prové de Xàbia Democràtica, formació que es va fusionar amb el PP fa uns mesos, liderarà el nou projecte dels populars que s'ha marcat com a primer objectiu la reunificació del centre-dreta, en un municipi amb una consolidada tradició sececcionista d'aquest ampli espectre social. 

Antón ha destacat el caràcter “integrador i obert” d'aquest comitè i ha animat als afiliats a reforçar la identitat del partida i donar a conèixer el projecte. Antón va subratllar que “hi ha vida més enllà del socialisme a Xàbia” i va destacar que l'actual govern “és tot márqueting i fum, i el treball escasseja”. 

El president dels populars, José Sivera, va presentar el nou comitè del que formen part els regidors del grup popular Tere Ern i Juan José García i també l'altre regidor que prové de Xàbia Democràtica Juan Luis Cardona. Com a curiositat, el ministre José Manuel García-Margallo tanca la llista del comitè.

Cercar notícies
Agenda