Canfali Marina Alta

Óscar Mengual rep suports al seu projecte per transformar el Partit Socialista a la comarca

Óscar Mengual recibe apoyos a su proyecto para transformar el Partido Socialista en la comarca
  13/01/2018

El regidor denier Óscar Mengual va formalitzar la seua candidatura a secretari general dels socialistes de la Marina Alta. Tot i que ja era pública la seua intenció de fer-se amb el càrrec, l'encara precandidat havia de traslladar formalment les seves intencions a la direcció comarcal del partit. L'oficialització es produeix després de l'anunci de l'alcalde de Pego, Enrique Moll, de la seva pretensió de pugnar pel lloc en unes properes primàries i que haurà també, en les pròximes hores, presentar la seva candidatura.

. L'empresa política de Mengual, segons fonts de diferents agrupacions socialistes comarcals, va "vent en popa i a tota vela". El regidor segueix recollint suports a través de contínues reunions amb militants, de cara a la ja propera recollida d'avals del procés, als quals els trasllada personalment les raons que li mouen a presentar-se per al càrrec. Com ell mateix s'informa, a través d'un comunicat, "aquestes reunions s'han anat avançant per poder així conformar una gran base de suport a la candidatura i poder prémer millor les necessitats de les agrupacions i grups municipals".

El recolzament al seu projecte rau en el seu objectiu de "recuperar i reactivar la Comissió Executiva Comarcal i posar-la a disposició de les agrupacions locals, dels alcaldes, regidors i militants. I fer-ho treballant en bona sintonia amb els nostres representants a les institucions i tots els nostres dirigents locals, provincials i nacionals ".

Cercar notícies
Agenda