Canfali Marina Alta

Tala de pinos en la parcela de la urbanización Las Olas

  • Tala de pinos en la parcela de la urbanización Las Olas
  • Tala de pinos en la parcela de la urbanización Las Olas
  08/01/2018

El proper inici de les obres de construcció dels apartaments Las Olas, en primera línia de la platja de les Marines, preocupa els veïns, que s'han organitzat en una plataforma anomenada Protejamos la Playa. Dins de la seua campanya de denúncia de possibles irregularitats al voltant del projecte, han demanat a l'Ajuntament de Dénia que aclareixca si la tala de pins a la parcel·la ha comptat amb autorització municipal. A més, recorden que fa falta un informe favorable de Medi Ambient.

A més, la plataforma lamenta no haver rebut resposta al recurs administratiu que va interposar contra la llicència d'obra. En l'escrit s'adverteixen algunes anomalies tècniques i legals en la tramitació i concessió de la llicència.

En un comunicat, els responsables de Protejamos la Playa sostenen que "l'ocultació d'informes jurídics i tècnics com de la pròpia llicència d'obres durant mesos davant la plataforma, que té la condició legal d'interessat en l'expedient de l'Ajuntament, enfosqueix la gestió del projecte".

La plataforma ha recordat que Residencial Las Olas tindrà cinc plantes, amb 19 apartaments i garatge subterrani. Afirma que "sembla paradoxal que el mateix Ajuntament, que adverteix de les greus conseqüències mediambientals del projecte, i és tan estricte en molts temes urbanístics, haja concedit tan generosament aquest permís d'obres".

Cercar notícies
Agenda