Tot a punt per a la celebració del concurs La gamba roja de Dénia el 27 de febrer al Mercat

Todo a punto para la celebración del concurso La gamba roja de Dénia el 27 de febrero en el Mercat 
  07/02/2018

La VII edició del Concurs Internacional de Cuina Creativa de la Gamba Roja de Dénia, organitzat per la Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Dénia, ja té finalistes. El prejurat ha seleccionat els vuit concursants entre tots els xefs aspirants que es van presentar a la primera fase.

El comitè, encarregat de seleccionar els cuiners que passaran a mostrar els seus dots el 27 de febrer, va estar encapçalat pel director del certamen, Rafa Soler, així com per Mariluz Piera, Sergio Box, José Manuel López, Sole Ballester, Francisco Javier Alguacil i Fernando González.

En aquest sentit cal destacar que en la present edició s'han inscrit 69 xefs professionals de tot el territori nacional. Entre tots ells, la llista definitiva la componen: Juan Carlos Reis Moreno (ABaC Restaurant, Barcelona) treballa actualment com a encarregat de la secció de peixos en l'establiment de Jordi Cruz; Bruno Ruiz (Aticcook Bruno Ruiz, Dénia) és propietari del seu propi restaurant des de 2015; Pablo Peñafiel (Casona del Judío, Santander); Jon Gil (Don Producto y Tu, Vitòria Gasteiz); Joanna Artieda (Santa Perpètua de Mogoda, Barcelona) ha treballat amb Pedro Subijana i Martín Berasategui; Alex Primo (La Borda d'Costa, Port de Sagunt); Fernando Ferrero (La Marítima 'Grup La Sucursal', València) i Joan Pau Ortiz (Local de Ensayo, Puente Tocinos, Murcia).

Julia Pérez, crítica de gastronomia i membre de la Reial Acadèmia de Gastronomia, presidirà la taula del jurat en el certamen, en què estarà acompanyada per reconeguts cuiners i crítics espanyols com són Quique Dacosta, José Carlos Capel, Alberto Granados, Fernando Pérez Arellano , Raúl Resino, Jesús Sánchez, Erlantz Gorostiza, Alberto Ferruz i Miguel Ángel Major.

<<< Tornar a la portada