Tot a punt per assistir a una nova edició de FITUR i Madrid Fusión

  • Todo listo para asistir a una nueva edición de FITUR y Madrid Fusión
  • Todo listo para asistir a una nueva edición de FITUR y Madrid Fusión
  • Todo listo para asistir a una nueva edición de FITUR y Madrid Fusión
  • Todo listo para asistir a una nueva edición de FITUR y Madrid Fusión
  21/01/2019

 
Turisme Dénia, al costat de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Marina Alta (Aehtma), inicia les accions de promoció turística de la destinació traçades per a aquest 2019 a FITUR Madrid, la fira més important a nivell nacional i una de les més rellevants del panorama internacional, que es celebra del 23 al 26 de gener. L'alcalde, Vicent Grimalt, ha indicat que Dénia, com a Ciutat Creativa UNESCO de la Gastronomia, ocuparà un espai individualitzat dins de l'àrea de producte de Turisme Comunitat Valenciana, des d'on comptarà amb més visibilitat per poder difondre el projecte.
 
Així mateix, la ciutat es promocionarà com a destinació turística des de l'espai del Patronat de la Costa Blanca, l'estratègia es basa aquest any en la gastronomia. En aquest sentit, la gerent de Aehtma, Reme Cerdá, ha anunciat que Dénia participarà en la iniciativa del Patronat "Costa Blanca Food Experience", una zona ubicada al centre de Madrid des de la qual es mostrarà al públic, del 24 al 26 de gener, el millor de la cuina alacantina i dels seus productes més reconeguts a través de degustacions i de show cookings. Dénia estarà representada pel restaurant El Tresmall i el seu cap de cuina, Jordi Andreu, qui prepararà un arròs d'hivern i unes postres de carbassa i xocolata.
 
Paral·lelament, durant els dies de la fira ja hi ha fixades reunions tècniques de promoció amb agents del sector.
 
Madrid Fusió
 
La següent cita després FITUR és el congrés internacional de gastronomia Madrid Fusión, que se celebra del 28 al 30 de gener, i que s'ha convertit per a Dénia "en una cita obligada per mostrar el nostre tret diferenciador com a destinació", ha apuntat Grimalt. Dénia participa dins de l'espai Assaboreix Espanya, la plataforma de destins gastronòmics a la qual pertany des de 2015.

A la Ruta de la Tapa Assaboreix Espanya, la gastronomia deniera estarà representada per les creacions de la cap de cuina de l'Estanyó, Mª Carmen Ripoll, que elaborarà dues tapes fredes i unes postres, amb presència d'un element comú que actua de nexe , els cítrics, "procedents de l'horta del meu pare", segons ella mateixa ha assenyalat.

<<< Tornar a la portada