Canfali Marina Alta

Un congrés analitzarà l'univers de Rafa Chirbes en el 30 aniversari de Mimoun

Un congreso analizará el universo de Rafa Chirbes en el 30 aniversario de Mimoun
  09/03/2018

Ponents de Sao Paolo, Estats Units, els Països Baixos i universitats espanyoles participaran en un simposi que es desenvoluparà principalment a Dénia

La figura de l'escriptor Rafa Chirbes, estretament lligada a Dénia i la comarca de la Marina Alta, serà analitzada en un Congrés Internacional al mes de maig. El simposi, que s'inaugurarà a València però es desenvoluparà principalment a Dénia, reunirà ponents i comunicants no només d'universitats espanyoles sinó també americanes i de la resta d'Europa. Les conclusions seran publicades a finals d'any per l'Editorial Anagrama, el director -Jorge Herralde- presideix el comitè científic del congrés i figura entre els ponents. Les jornades es complementaran amb diverses propostes culturals que es desenvoluparan els mateixos dies.
El I Congrés Internacional L'Univers de Rafael Chirbes se celebrarà entre el 9 i el 12 de maig. La primera jornada tindrà lloc a València i el gruix del programa, a Dénia. Per a aquests tres dies, i gràcies a la col·laboració de diverses entitats, s'han preparat també unes activitats paral·leles que van des d'una adaptació escènica de la vida de l'escriptor de Tavernes de la Valldigna (el divendres, obra de Toni Tordera i Joan Oleza) a un concert del Trio VibrArt (organitzat per l'Esperança Coronada dissabte del congrés).

Cercar notícies
Agenda