Canfali Marina Alta

Un joven de 15 anys difon videos de contingut sexual de la seua parella, també menor

Un joven de 15 años difunde videos de contenido sexual de su novia, también menor
  17/05/2017

Un jove de Dénia, de 15 anys, ha difós vídeos de contingut sexual de la seua nóvia, de la mateixa edat, sense el seu consentiment, per la qual cosa ha sigut detingut. Se li acusa dels delictes de violència de gènere, descobriment, revelació de secrets i corrupció de menors.

        La Policia Nacional ha informat de que el xic va prendre vídeos i imatges de contingut sexual de la jove i després les va mostrar a diversos amics comuns de la parella. El detingut exercia un gran control sobre ella i la va instar a interlocutòria realitzar-se diverses fotografies de contingut sexual que la xiqueta voluntàriament li va enviar a través d'una aplicació de missatgeria mòbil. A més, va arribar a realitzar gravacions de contingut sexualment explícit sense el consentiment de la xiqueta, que posteriorment va mostrar a diversos amics en comú. Una vegada cessada la relació, el menor va continuar amenaçant la jove així com vexant-la moltes vegades. Inclús la va amenaçar de penjar les imatges en les xarxes socials.

La investigació es va iniciar gràcies a la labor exercida per la delegada de Participació Ciutadana de la Comissaria de Policia durant unes xarrades en els col·legis. La víctima va relatar el que s'ha succeït a la Policia i es va realitzar una entrada i un registre consentit pels pares del menor. En la casa d'este es van intervindre els telèfons mòbils utilitzats per a dur a terme les gravacions i material informàtic.

 

Cercar notícies
Agenda