Una professora de l’IES Maria Ibars s'acosta a les tècniques de la cuina local japonesa

  • Una professora de l’IES Maria Ibars s'acosta a les tècniques de la cuina local japonesa
  • Una professora de l’IES Maria Ibars s'acosta a les tècniques de la cuina local japonesa
  04/09/2018

 

 

Núria Pérez Oreja, professora de cicle formatiu de cuina de l'Institut Maria Ibars de Dénia, ha participat a la ciutat de Tsuruoka, al Japó, en un programa de gastronomia local destinat a un grup limitat de professionals i alumnes de cuina procedents de diverses parts del món. El Creative Gastronomy Summer Program és una iniciativa de la Universitat de Ciències Gastronòmiques d'Itàlia i el Genuin Education Network del Japó, que pretén fomentar intercanvis i formació entre les ciutats de la xarxa de Ciutats Creatives de la Gastronomia de la UNESCO per conèixer tècniques locals de cuina arrelada als respectius territoris. Núria Pérez era l'única participant espanyola dels sis alumnes seleccionats, procedents també de països com Argentina, Itàlia, Polònia, i l'Índia.

 

Del 16 al 22 d'agost, Núria Pérez ha desplegat una intensa activitat en diversos escenaris del sector agroalimentari de Tsuruoka. El programa  incloïa ponències sobre productes, tècniques i plats de la tradició local japonesa, impartits per reconeguts xefs i experts.

<<< Tornar a la portada