Una victòria in extremis del Mar Dénia a la Vila li permet seguir al capdavant de la lliga

Una victoria in extremis del Mar Dénia en La Vila le permite seguir al frente de la liga
  21/11/2018

El Mar Dénia continua al capdavant de la taula després de guanyar la jornada passada a la Vila in extremis. Un triomf que va aconseguir a falta de quatre segons perquè sonara la botzina. Igual que fa quinze dies, Curro marcava el gol que va deixar el marcador en el definitiu 4-5. Els blavets van començar perdent el partit però van aconseguir capgirar el marcador amb gols de Rober, Fran Vives i Àlex Pla (1-3). Els vilers van aconseguir igualar el a tres però Edu Romany desfeia l'empat, arribant-se al descans amb 3-4 a favor dels deniers. A la segona part, el Mar Dénia va controlar la pilota però La Vila no donava treva i aconseguia empatar a quatre a falta de dos minuts per al final. A falta de quatre segons, Curro anotava el definitiu 4-5.

Els deniers defensaran el liderat dissabte davant el Calp fustal, en un partit de màxima rivalitat comarcal. Els calpins són cinquens classificats i afronten el derbi després de guanyar la jornada passada a Aspe per la mínima (6-5).