Canfali Marina Alta

Dénia implementa les obres per convertir l'avinguda Joan Fuster a la Ronda Sud

Dénia implementa las obras para convertir la avenida Joan Fuster en la Ronda Sur
  05/12/2017

Comença a construir-se la rotonda del carrer Diana i es canvien els sentits de la circulació

Ripoll: "És un canvi important que ens apropa a la Dénia del segle XXI"
 
La futura Ronda Sud, que d'acord amb el Pla General haurà de connectar la carretera deLles Rotes amb la futura via parc, comença a gestar-se i és una de les prioritats del departament d'Urbanisme. A partir de dilluns, s'iniciaran les obres de la primera de les quatre rotondes que tindrà l'Avinguda de Joan Fuster, per on passa la major part de la ronda.
Canviar radicalment la configuració de l'avinguda Joan Fuster i convertir-la en la futura ronda sud és l'objectiu de les actuacions que s'aniran realitzant al llarg de 2018, segons ha anunciat la regidora de Territori i Qualitat Urbana, Maria Josep Ripoll.
 La construcció de la primera rotonda està inclosa en el Pla Confiança i han estat adjudicades a l'empresa Pavasal per un import de 183.000 euros. El termini d'execució dels treballs és de tres mesos i, segons ha explicat la regidora Ripoll, s'ha decidit dur-los a terme durant l'hivern per ser els de menor afluència de visitants a la ciutat. La regidora ha avisat que es produiran molèsties, pel que ha demanat paciència i col·laboració de tots per tal de poder portar endavant "un canvi important, que ens acosta a una Dénia del segle XXI, amb una autèntica ronda sud".

Cercar notícies
Agenda