Preferent : Cara i creu per a Jávea i Dénia en la dinou jornada

20/01/2019

El Pego fa un bon partit davant el colista

Jávea i Dénia han tingut sort dispar en la dinou jornada lliguera. Els xabiencs han guanyat l'Enguera (0-2) mentre els deniers han perdut amb L’Alcúdia (2-0).
El Jávea ha sumat la seua segona victòria consecutiva davant l’Enguera. Els xabiencs han fet els dos gols en quatre minuts. Al minut 73 ha arribat el primer per mediació de Favio, mentre que al 77 era Lucas Bou el que ha marcat el segon. Amb este triomf el Jávea es col.loca quint a dos punts de la promoció d’ascens a falta del resultat que obtinga el Muro davant el Portuarios.
El Dénia ha perdut amb l'Alcúdia en un partit que s’ha decidit en els últims minuts de la primera part. L'1-0 ha arribat en el minut 33 (Pablo Igarza) i el segon al minut 44 (Albert). En la segona part el Dénia ho ha intentat però no ha trobat el camí del gol. Els groguets amb esta derrota perden la segona plaça de la lliga, que ara ocupa el Tavernes i ara son tercers.

Mentre el Pego ha fet un partit admirable davant l'UE Gandia. Els pegolins han guanyat al colista del grup per 4-1.