Preferente: El Dénia guanya al Tous en inferioritat numèrica i el Jávea goleja al Monte Sion

10/03/2019

Dénia i Jávea han sumat una nova victòria en esta jornada. Els deniers han guanyat estant en inferioritat numèrica al Tous (2-0) mentre que el xabiencs han fet mitja dotzena de gols al Monte Sion (6-1).
El Dénia s’ha imposat al Tous (2-0) en un partit en el que ha jugat amb un jugador menys des del minut 36, amb l’expulsió de Guerrero. La primera part ha acabat sense gols gràcies a les bones intervencions del meta visitant que ha estat sobresalient. En la segona part els deniers han buscat el gol i de la mà de Cristian Panucci l’ha trobat. El davanter groguet ha marcat el dos gols que li han donat la victòria al seu equip davant un Tous que no ha inquietat la porteria local per a res.
El Jávea ha guanyat amb contundència al Monte Sión (6-1) en un partit que s’ha ficat de cara amb els gols de Salom als minuts 5 i 26. Amb 2-0 s’ha arribat al descans. En la segona part els xabiencs han continuat demostrant la seua superioritat i han marcat quatre gols més. Els autors han estat Lucas Bou (53) Salom (59), Palau (61) i Favio (89). Els visitants han fet el gol de l’honor en el minut 63.

Mentre el Pego ha caigut davant el Enguera per 2-0.