Calp mostra el seu rebuig per la mort de la dona que ha sigut apunyalada pel seu home

  • Calp muestra su repulsa por la muerte de  la mujer que ha sido apuñalada por su pareja
  • Calp muestra su repulsa por la muerte de  la mujer que ha sido apuñalada por su pareja
  22/07/2019

Membres de la corporació municipal i ciutadans de Calp han guardat un minut de silenci aquest dilluns per a mostrar el seu rebuig per l'assassinat d'una dona de 57 anys a les mans de la seua parella, tots dos de nacionalitat belga. El presumpte autor de la mort, de 61 anys, li va assestar una punyalada en el tòrax i després es va autolesionar amb la mateixa arma blanca produint-se diverses ferides. Cap a la 1.30 hores d'este dilluns, la filla de la víctima (fruit d'una relació anterior) els va trobar en el sòl en el xalet de la urbanització La Vallesa on vivien. 

Durant l'acte, celebrat davant les portes de l'Ajuntament de Calp, l'alcaldessa, Ana Sala, ha manifestat la seua “repulsa i condemna” pel presumpte assassinat de la dona. Ha assenyalat que la parella portava empadronada en el municipi des de feia quatre mesos i ha traslladat el seu més "sentit condol" als familiars de la morta. 

És el quart assassinat per violència de gènere que es registra a Calp des de 2011. L'Ajuntament ha decretat dos dies de dol oficial i les banderes onejaran a mitja asta. 

Subscriu-te!