Canfali Marina Alta

Hospital HLA San Carlos de Dénia reforça la Unitat de Dermatologia amb Almudena Monteagudo

Hospital HLA San Carlos de Dénia refuerza la Unidad de Dermatología con Almudena Monteagudo
  08/08/2019

HLA San Carlos de Dénia ha incorporat a la doctora Almudena Monteagudo a la seua Unitat de Dermatologia amb l'objectiu de reforçar i ampliar la seua cartera de serveis d'aquesta especialitat. Monteagudo, amb més de12 anys d'experiència, formarà part de l'equip amb què compta el centre de Dénia on disposen de la tecnologia més avançada per tractar tot tipus de patologies de la pell i pacients de qualsevol edat.

En paraules de Monteagudo, "en HLA Sant Carles cobrim tot l'espectre de la dermatologia pediàtrica, estètica i oncològica". La unitat s'ocupa de diagnosticar i tractar malalties infeccioses de la pell, fotoenvelliment cutani i lesions associades, càncer de pell, psoriasi, excés de sudoració (hiperhidrosi), problemes de pèl i ungles, entre d'altres.

Cal recordar que el Grup Hospitalari HLA està compost per 15 hospitals integrats amb 34 centres mèdics multiespecialitat i una xarxa d'unitats de referència en tractaments d'última generació. 42 clíniques dentals, 11 unitats de reproducció assistida, 30 clíniques oftalmològiques dotades de la més avançada tecnologia i 436 centres d'anàlisis clíniques completen l'estructura que HLA posa a disposició dels seus pacients. Amb 1300 places d'hospitalització HLA és un referent en l'atenció hospitalària i ambulant. Més de 36 anys d'experiència i presència en sis països configuren un model d'atenció que basa la seva filosofia en el tracte humà, l'excel·lència, el lideratge, la responsabilitat i l'especialització.

Cercar notícies
Agenda