El restaurador Pepe El Pegolí ha mort als 76 anys

  • El restaurador Pepe El Pegolí ha fallecido a los 76 años
  • El restaurador Pepe El Pegolí ha fallecido a los 76 años
  • El restaurador Pepe El Pegolí ha fallecido a los 76 años
  14/08/2019

La misa funeral s'oficiarà este dijous en la Parròquia de Sant Antoni a les 17 hores 

El conegut hostaler Pepe Piera Puchol ha mort aquest dimecres a l'edat de 76 anys. Pepe El Pegolí era un professional emblemàtic de la restauració i un ambaixador de la ciutat dins i fora d'Espanya. Molts coneixien Dénia pel restaurant El Pegolí, que fundadon seus pares en 1943. Des de molt jove Pepe Piera va començar a treballar en el primer negoci hostaler que va muntar la seva família, un xiringuito anomenat La Concha, que era a la Marineta Cassiana. Dos anys després van muntar un petit berenador que amb el pas dels anys es va convertir en un dels restaurants més emblemàtics de la ciutat, on la gamba roja i el arròs a banda han estat sempre els plats estrella.

Pepe Piera va rebre nombrosos premis i distincions, però sens dubte el que més il.lusió li va fer fou el de Fill Adoptiu de Pego, on van nàixer els seus pares, José i Asunción.

L'èxit professional de Pepe Piera no haguera estat possible sense el treball esforçat de la seua dona, Catalina, i de les seves filles, Mari Luz i Mari Ángeles, a les quals CANFALI MARINA ALTA trasllada el seu condol. Les restes mortals del hostaler han sigut traslladats al Tanatori de Dénia. Este dijous s'oficiarà la misa funeral en la Parròquia de Sant Antoni. Descanse en pau.

Subscriu-te!