La setmana Pego Cuina de Marjal es sincronitza amb la recol·lecció de l’arròs

La semana Pego Cuina de Marjal se sincroniza con la recolección del arroz
  10/09/2019

 

Turisme i Medi Ambient li afegeixen la denominació bombó per a promocionar aquesta varietat autòctona junt amb la  bomba

 

El retard en la recol·lecció de l’arròs que es cultiva a la marjal en la temporada 2019 ha motivat a les regidories de Turisme i Medi Ambient a fer el propi en l’organització de la III Setmana Gastrocultural Pego, cuina de marjal, amb la que tracten de promocionar aquest recurs turístic i gastronòmic.

       L’esdeveniment, que te previst desenvolupar-se del 16 al 22 de setembre, ha estat presentat pels responsables d’ambdós àrees, Ricardo Sendra i Laura Castellà. Aquesta última ha destacat com a un dels actes principals la presentació del màster de l’arròs de la Universitat d’Alacant amb el que col·labora l’Ajuntament. Col·laboració que, segons ha indicat, abasta l’assumpció de les despeses dels censats al municipi que participen.

       A banda, ha aprofitat la compareixença per a donar compte de la signatura amb la citada universitat per a incorporar al saló d’actes de la Casa de Cultura com a aula universitària amb la finalitat d’acostar al municipi les diferents activitats, tallers i iniciatives que aquesta promou. 

       Per la seua banda, el regidor de Turisme i Comerç ha incidit en l’afegida al lema de la setmana gastrocultural tradicionalment orientada a l’arròs bomba de la varietat autòctona bombó per a promocionar-la conjuntament. Sendra ha subratllat el canvi d’horari d’activitats per a xiquets programades en edicions precedents pel matí, i que ho faran ara per la vesprada per a compatibilitzar-ho amb l’horari escolar.

Subscriu-te!