Canfali Marina Alta

Mario Vidal es disculpa per la seua errada sobre l'augment d'ingressos per la taxa de clavegueram

Mario Vidal se disculpa por su error sobre el aumento de ingresos por la tasa de alcantarillado
  05/10/2019

El regidor de Gent de Dénia Mario Vidal ha reconegut que va cometre d'un error de càlcul a l'hora de valorar el possible augment d'ingressos que tindrà Aqualia quan es connecten els nous habitatges a la xarxa de clavegueram. Vidal va posar com a exemple que, si hi ha mil habitatges que comencen a pagar la taxa, l'empresa percebrà 35.000 euros cada dos mesos. Tal com va advertir l'equip de govern, la multiplicació estava mal feta perquè en realitat serien 3.500 euros. 

Gent de Dénia va fer públic el divendres a la nit un comunicat del regidor, qui afirma que "resulta evident que es tracta d'un error de càlcul matemàtic, en el qual podria incórrer qualsevol en tractar-ho amb rapidesa". Per això, ha demanat disculpes al mateix temps que ha lamentat que "s'hagen difós unes xifres errònies sobre la taxa de clavegueram".

A més, ha aclarit que "mai ha sigut ni serà intenció d'un servidor ni del grup Gent de Dénia “*desinformar" als ciutadans sobre cap tema que ens afecte. Això no quitació que puguem discrepar amb l'equip de govern de la manera de sufragar les despeses de l'Oficina Tècnica de Clavegueram, doncs resulta evident que un habitatge en el Montgó sense clavegueram paga un rebut considerablement inferior a un habitatge amb clavegueram i aqueixos diners ha de servir tant per al manteniment com per a qualsevol inversió, per aquest motiu demanem una major fiscalització". Mario Vidal afirma que "per descomptat, l'equip de govern defensa els interessos dels ciutadans i en cap cas l'acusem de beneficiar a ningú. No dubtem a conjuminar esforços a millorar la xarxa de clavegueram i la salubritat del terme municipal, per això hem acceptat la delegació amb ganes de fer les coses bé i que isquen bé. En conseqüència, aquestes xicotetes discrepàncies es resoldran i estic convençut que no serviran d'obstacle perquè aquest projecte de tots arribe a bona fi".

Cercar notícies
Agenda