Canfali Marina Alta

L'Ajuntament d'Ondara suspén l'atenció presencial en els serveis municipals

L'Ajuntament d'Ondara suspén l'atenció presencial en els serveis municipals
  16/03/2020

 

Trasllada la donació de sang prevista per a hui al Centre de Salut a demà al Centre Social

 

L’atenció presencial al públic en els serveis municipals d’Ondara ha estat suspesa dilluns per l’Ajuntament davant del decret de la situació d'alerta per la crisi sanitària. La mesura comporta que tots els edificis municipals romanguin tancats i sense atenció al públic i que no més es realitze atenció via telefònica o telemàtica als telèfons d’atenció 965760000 –oficines-, 965766666 –Policia Local, 965766250 –Agència de Desenvolupament Local- i u: 677997044 –Jutjat de Pau-.

Així mateix queda ajornada fins a nou avís tota la programació cultural de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Ondara prevista per als mesos de març i abril. Entre ella, com a destacable han apuntat en la nota que noo es realitzarà el festival Gegant 2020 en Segària el diumenge de Pasqua 12 d'abril “un acte que queda ajornat de moment fins nou avís”.

Altra suspensió especificada es la representació de La Passió d'Ondara, previst per al dissabte 4 d'abril, dins de la Setmana Santa d'Ondara. Celebració que, segons informen des de la parròquia de Santa Anna deixa suspesa tota la programació des de les misses a les processons. El comunicat del rector apunta a més que només estan previst els funerals, bodes, i batejos amb caràcter restringit de presència familiar. A més han especificat que el cementeri romandrà tancat fins a nou avís.

Des de la Regidoria de Sanitat d'Ondara s'informa que la donació de sang, prevista per a aquest dimarts 17 de març en el Centre de Salut d'Ondara, es realitzarà finalment en el Centre Social Trini Reyes d'Ondara, en el mateix horari, de 16:30 a 20:30 hores, a causa del tancament del Centre de Salut. Des del Centre de Transfusions CV es demana la màxima assistència a la donació de sang, perquè fa més falta que mai.

Cercar notícies
Agenda