Canfali Marina Alta

El Telèfon del Major d'Ondara ofereix ajuda per a afrontar la crisis

El Telèfon del Major d'Ondara ofereix ajuda per a afrontar la crisi
  17/03/2020

 

L’Ajuntament d'Ondara habilita el Telèfon del Major per a atendre als d’aquest segment d’edat a cobrir les necessitats a causa de la pandèmia.

Un Telèfon del Major quedarà habilitat des de demà dimecres per l’Ajuntament d’Ondara com a fórmula per a atendre a les persones pertanyents a aquest segment d’edat que no puguen cobrir les necessitats bàsiques a causa de la pandèmia.

    Segons el comunicat remés, el número 677996948 queda a càrrec d’un tècnic municipal que s’encarregarà de coordinar la forma d’ajudar als que criden a tasques com comprar aliments o acudir a la farmàcia per a medicines per part del cos de persones voluntàries s’ha creat a l’efecte. 

La nota fa una crida a la població per a fer un ús responsable d'aquest servei, que és exclusiu per a persones majors que ho necessiten.

A banda, des de l’Ajuntament s’ha informat que treballadors municipals i de l'empresa municipal SINMA Ondara procediran a desinfectar les zones més transitades de la via pública en el nucli urbà d'Ondara, a partir de demà dimecres 18 de març. Desinfecció que, segons apunten, es realitzarà amb una solució d'aigua i lleixiu, i s'efectuarà en llocs de pas especialment transitats, com poden ser els voltants de comerços d'alimentació, supermercats, centre de salut, farmàcies, sucursals bancàries o edificis municipals, entre altres.

Cercar notícies
Agenda