Canfali Marina Alta

Plenari a Dénia dedicat a la crisi pel coronavirus

  • Pleno en Dénia dedicado a la crisis por el coronavirus
  • Pleno en Dénia dedicado a la crisis por el coronavirus
  31/03/2020

Dénia ha estrenat aquest dimarts un nou format de ple. S'ha celebrat a través d'internet gràcies a una aplicació que permet connectar a l'uníson a tots els membres de la corporació municipal. Tots estaven en els seus domicilis, excepte el regidor d'Hisenda, Paco Roselló, que es trobava a l'Ajuntament acompanyat del secretari, Fulgencio Gimeno. La sessió s'ha desenvolupat amb normalitat excepte els problemes de recepció que ha tingut la portaveu del PP, María Mut, a la qual el seu company José Antonio Cristóbal ha hagut de tirar un capot. El ple s'ha centrat en la crisi del coronavirus, especialment a les ajudes que es donaran a les persones amb majors dificultats econòmiques així com a les empreses i autònoms. 

A preguntes de Ciutadans, la regidora del Major, Elisabet Cardona, ha explicat les mesures de seguretat que s'estan adoptant en la residència Santa Lucía per a evitar que es produïsca cap contagi. Ha dit que s'ha format un grup de treballadors que de manera voluntària roman en el centre des d'al matí fins a la nit per a atendre totes les eventualitats que es puguen produir. 

Des del PP, María Mut ha suggerit la possibilitat que els alliberats es reduïsquen el sou i que cobren per assistències als plens i comissions, igual que la resta de regidors, i que eixos diners es destine a les ajudes socials. Paco Roselló, regidor d'Hisenda, ha pres nota de la proposta per a estudiar-la. 

També ha intervingut la regidora de Benestar Social, Cristina Morera, per a explicar que en el seu departament s'està treballant de manera intensa per a atendre els casos més urgents i que ja s'ha aprovat un paquet d'ajudes urgents destinades a les persones que més estan patint l'aturada econòmica d'aquests dies. 

Només el regidor de Gent de Dénia Mario Vidal no s'ha pogut connectar per raons personals, segons han informat fonts municipals. 

Cercar notícies
Agenda