Canfali Marina Alta

El mercat ambulant d’Ondara retorna amb productes d’alimentació i primera necessitat

El mercat ambulant d’Ondara retorna amb productes d’alimentació i primera necessitat
  29/04/2020

L’Ajuntament d’Ondara ha fet públic en una nota el retorn del mercat ambulant dels dimecres a partir del 6 de maig, encara que trasllada la seua tradicional ubicació dels voltants del carrer Pintor Murillo cap al carrer General Bosch, al costat del Prado.

Segons explica el comunicat, el motiu d'aquest trasllat es deu a afavorir la concentració comercial per a evitar la mobilitat de persones per tot el poble per a anar a comprar, atès que la farmàcia i els grans comerços d'alimentació també estan en aquesta zona.

L’alcalde i responsable de l'àrea del Comerç i Promoció Econòmica, José Ramiro, ha argumentat que amb aquest canvi s'aconsegueix aprofitar les instal·lacions del Prado i la plaça de Bous en cas necessari. Així mateix, ha especificat que per a complir amb l'actual normativa, és més fàcil controlar els accessos al mercat ambulant si s'ubica al carrer General Bosch, que en el seu emplaçament anterior.

            La nota incideix en que, en atenció a les condicions establertes en la resolució de la   Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per a la venda no sedentària de productes de primera necessitat a la Comunitat Valenciana durant l’estat d’alarma, només es permetran parades de venda de productes exclusivament alimentaris i de primera necessitat, excloent hostaleria i restauració.

Així mateix, informa que les parades hauran d'estar separades per una via de trànsit i amb una distància mínima entre elles de 6 metres, amb una separació lateral mínima de 2,5 metres. Dins d'una parada, els venedors hauran de guardar una distància de 2 metres i, si no és possible, només podrà haver-hi u. Es marcarà un distanciament amb cinta adhesiva o un altre mitjà a 2 metres entre la parada i la clientela, i s'establirà la mateixa distància per a les persones en espera.

 

Cercar notícies
Agenda