El segon festival Baleàrics s 2.0 se celebra este dissabte amb la participació de Maria del Mar Bonet

El segundo festival Balerics 2.0 se celebra este sábado con la participación de Maria del Mar  Bonet
  12/05/2020

 

Baleària celebrarà aquest dissabte el segon festival de música online Baleàrics 2.0. Després de l'èxit de la primera edició, la naviliera repeteix la fórmula i comptarà amb els valencians Feliu Ventura, Francesc Anyó i Borja Penalba, que repeteix. 

A més, també participen músics de Catalunya, Balears, el Marroc i Algèria. En total seran 13.

Al costat dels valencians, destaca la participació de la mallorquina Maria de la Mar Bonet, que representarà a la seua illa al costat d'altres dos cantants: Payasö i Victoria Lerma. A més, cantaran la menorquina Anna Ferrer; les barcelonines Meritxell Genè i Marialluïsa; des de Formentera participarà Jah Chango i des d'Eivissa el grup Morning Drivers. D'altra banda, també tornarà a haver-hi músics internacionals: des de Mostaganem, a Algèria, repeteix el grup Ibn Badja, de música tradicional andalusina; i des del Marroc participaran, gràcies a la col·laboració de l'Institut Cervantes, Judith Cohen, des de Tànger i la soprano Samira Kadiri des de Tetuan.

Es podrà veure, a través del canal de YouTube de la naviliera o en la seua pàgina de Facebook. La retransmissió s'iniciarà a les 18 hores.

Ricard Pérez, gerent de la Fundació Baleària, es mostra molt satisfet després de la primera edició del festival: “Malgrat les barreres del Covid-19, es poden realitzar aquest tipus d'intercanvis culturals, que generen riquesa i que demostren que Baleària aposta fermament per aquesta mena d'iniciatives en els territoris en els quals opera”.

De fet, aquesta primera edició va tindre un bon acolliment. El vídeo, que segueix publicat en les diferents xarxes socials de Balèaria, acumula més de 2.500 reproduccions.

Subscriu-te!