Canfali Marina Alta

El tanatori permet veure en directe la cremació d'un ser estimat

El tanatorio permite ver en directo la cremación de un ser querido
  19/05/2020

Veure en directe la cremació d'un ser estimat és el nou servei que ofereix el Grup ASV en els seus tanatoris, com el de Dénia. Segons l'empresa, és una de les mesures que s'han adoptat a causa de la limitació d'aforament en el recinte. Ara, "els familiars i reunits que ho desitgen podran compartir el comiat en temps real i amb total privacitat", explica el Grup ASV. 

El procediment de visualització en directe permetrà que els familiars autoritzats prèviament, estiguen on estiguen, puguen assistir a través de les seues terminals (Telèfon intel·ligent, tauleta o ordinador connectat a internet) a la incineració del difunt. Al servei, que és gratuït, s'accedeix des de l'aplicació web Alife. En el tanatori es compta amb un sistema avançat de tecnologia completat per cambres i servidors.  L'app compta amb altres prestacions, com el llibre de signatures. 

El servei de cremació en streaming ve a completar la llista de prestacions a distància que ofereix Grup ASV i que s'ha vist reforçat en aquestes últimes setmanes per a ajudar a les famílies durant aquesta situació d'emergència sanitària: telèfon de suport emocional 24h, vídeo-consells especialitzats a través de les xarxes socials,  esquela digital o la pròpia aplicació Alife, que connecta a familiars i amics del difunt.

Cercar notícies
Agenda