Canfali Marina Alta

Un pollet de Menorca inicia la segona fase de la reintroducció de l'àguila pescadora en la marjal 

Un polluelo de Menorca inicia la segunda fase de la reintroducción del águila pescadora en la marjal 
  05/06/2020

Estarà en la Muntanyeta Verda per a la seua cria i creixement 

 

La Conselleria de Medi Ambient ha représ el projecte de reintroducció de l'àguila pescadora al parc natural de Pego-Oliva per segon any consecutiu amb un pollet d'aquesta espècia procedent de Menorca, que serà instal·lada per al seu creixement en el paratge de la Muntanyeta Verda.

La cria de rapinyaire ha sigut rebuda en el refugi de la talaia per l'alcalde de Pego, Enrique Moll,  els regidors de Medi Ambient, Laura Castellà, i el de Turisme, Ricardo Sendra, al costat del director del parc natural Joseba Rodríguez i la tècnica de Vida Silvestre de la Generalitat Valenciana, Covadonga Rodríguez. 

Els representants municipals han ratificat la seua aposta per augmentar la biodiversitat d'aquest emblemàtic aiguamoll amb aquesta espècie desapareguda d'aquest entorn tradicional en la dècada dels huitanta del passat segle, i va ser reintroduïda mitjançant aquest projecte experimental la passada primavera amb quatre exemplars. L'experiència, segons apunten, va tindre una sort desigual pel fet que, després de les migracions pel continent africà, només dos van aconseguir sobreviure.  

Cercar notícies
Agenda