El Foro Crecer Innovando aporta consells per a impulsar el comerç per Internet

El Foro Crecer Innovando aporta consejos para impulsar el comercio por Internet
  07/06/2020

Amb més de seixanta participants, l'I Fòrum Créixer Innovant Creama ha oferit la primera sessió dedicada a com aconseguir clients en l'era de l'ecommerce. El ponent va ser Andrés de Espala, CEO de 3dids.com, que va ressaltar la importància d'escoltar al client per a entendre-ho i que es beneficie del producte o servei que es pose a la seua disposició. 

El Fòrum es va inaugurar el dijous amb la intervenció de la directora general d'Ivace, Julia Company. Segons va exposar, la digitalització ha arribat per a quedar-se, per la qual cosa és important dotar a les empreses i pimes de les eines necessàries per a adaptar-se a aquesta nova situació. 

La regidora de Foment de Xàbia, Marta va destacar el paper que s'està realitzant en aquest municipi des de 2016 per a apostar per la digitalització en les empreses a través de la seua ADL i del programa Beachworking. I Rosario Donderis, gerent de Creama, es va alegrar de la resposta que havia tingut el fòrum i va ressaltar la importància de la cooperació en el teixit empresarial de la comarca per a avançar i abordar de manera ràpida la digitalització del sector productiu. Per úlimo, Joaquín Alcazar, director del CEEI Elx, va donar la benvinguda als assistents i va recalcar el valor d'estar en internet per a aconseguir els objectius empresarials.

Dimecres que ve tindrà lloc la segona de les quatre sessions que conformen aquest Fòrum Créixer Innovant. En ella, Hector Gomis, director de la unitat Cloud & Business Intelligence de Clave Informática, parlarà de con millorar els processos de compra, logística i fidelització d'un ecommerce. 

El I Fòrum Créixer Innovant ha sigut organitzat pel CEEI Elx i Creama i es tracta d'una iniciativa promoguda i finançada por la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l'emprenedoria innovada. 

Subscriu-te!