El Concurs Fotogràfic de Lactància Materna ja té guanyadors

 El Concurs Fotogràfic de Lactància Materna ja té guanyadors
  13/07/2020

El jurat del Concurs Fotogràfic de Lactància Materna de la Marina Alta, organitzat pel Grup Nodrissa, ha donat a conèixer el nom dels guanyadors de l’edició d’enguany. Teresa Martínez Muñoz, de Jaén, ha sigut la guanyadora del certamen i per tant del premi patrocinat per Marina Salud. El segon premi, que patrocina la MACMA, se l’endú Nerea Garaizar Velasco, d’Erandio, mentre que el premi Alletar en públic atorgat per APILAM és per a Inma Javaloyes Chaparro, de Sant Vicente del Raspeig. En esta ocasió s’atorga un premi especial de Lactància Materna en Confinament que, patrocinat per l’Ajuntament de Dénia, és per a Maria José Camarasa, de Vinaròs.

            En esta ocasió, es queden a la Marina Alta els premis de Lactància Materna en el Treball, que guanya Mar Chesa d’Ondara i patrocina l’Ajuntament de Gata de Gorgos; i els patrocinats pels Ajuntaments d’Ondara (Natalia Morell de Ochoa, Dénia), Orba (Neryá Lozano Cortell, Dénia) i Pego (Carolina Vercher Gisbert, Pego). La millor fotografia de mares del Taller de Lactància del Grup Nodrissa, que patrocina Baleària, és de Malena Cremades Navarro, de Dénia.

Els demés premiats són Francisco Javier Panadero Carlavilla (Madrid, LM en altres cultures, patrocinat per l’Ajuntament de Pedreguer); Rodrigo Jiménez Jiménez (Ávila, Alletar a més d'un fill o filla, patrocinat per l’Ajuntament de Teulada-Moraira), Andrés Almarcha Aguilar (Puertollano, LM prolongada, patrocina CECOVA), Jose Cintas Albiol (Almazora, patrocinat perl Col·legi Infermeria d'Alacant), Maitane Barba Nievas (valdepeñas, premi Dulce Bebé), Angel Luis López Criado (Cogolludo, patrocina Ajuntament de Calp, Raúl Sánchez Domene (Alcobendas, patrocinat per l’Ajuntament de Poble Nou de Benitatxell) i Katarzyna Gibas (Madrid, patrocina Ajuntament de Xàbia).

Subscriu-te!