La Policia Nacional dóna 2.000 kilos d'aliments a Càritas

La Policía Nacional dona 2.000 kilos de alimentos a Cáritas
  15/08/2020

La Comissaria de la Policia Nacional ha donat 200 kg. aproximadament d'aliments per a ser repartits entre les famílies menys afavorides. Aquest impuls solidari va nàixer en una de les reunions periòdiques que mantenen un grup de policies de totes les escales, ja jubilats, amb el cap de la Comissaria de Dénia, en el Restaurant Haití (situat al costat de les dependències policials) i que també ha participat en la recaptació per a Càritas.

L'objectiu de la iniciativa era clar: ajudar a pal·liar la situació de necessitat d'algunes famílies que resideixen a Dénia. Segons ha informat la Comissaria, “aquesta actuació reflecteix l'essència de la Policia Nacional, una professió basada en la vocació i l'esperit de servei al ciutadà. No volem que aquesta siga una iniciativa aïllada, sinó que siga el començament de molts gestos similars”.

La Delegada de Participació Ciutadana de la Comissaria, Caterina de Francisco, i un representant dels policies solidaris han realitzat el lliurament a Càritas de la parròquia de l'Asunción de Dénia.

Subscriu-te!