El PP denuncia a Puig, Chulvi i dos ministres per eixir en una foto sense mascareta

El PP denuncia a Puig, Chulvi y dos ministros por salir en un foto sin mascarilla
  15/08/2020

El PP de la Comunitat demanarà a la Conselleria de Justícia una denúncia que  òbriga expedient sancionador contra el president de la Generalitat, Ximo Puig; els ministres de Ciència i Seguretat Social, Pedro Duque i José Luis Escrivá; l'exministre d'Interior, Antonio Camacho, i l'alcalde de Xàbia, José Chulvi, per no portar mascareta en una foto publicada en xarxes socials. La imatge, en la que no es respecten les distàncies de seguretat, la va publicar Chulvi, el qual ha demanat disculpes. Segons la denúncia dels populars, es tracta d'un incompliment al decret sobre mesures contra el coronavirus. 

El PP considera que "la societat valenciana i espanyola espera que l'actitud d'un president de la Generalitat, de dos ministres del Govern d'Espanya, d'un exministre i un alcalde siga exemplaritzant i no es presumisca de l'incompliment de normes aprovades per a previndre nous brots".

 Chulvi ha publicat una nota en su Facebook explicant que la fotografía es va fer quan estaven menjant  en un restaurant de Xàbia, per la qual cosa no estaven obligats a portar mascareta. Però reconeix que " és un exemple poc afortunat". I crítica que el PP haja tret la foto de context per a danyar als socialistes. 

 

 

 

Subscriu-te!